MASVIDAL PROTIV CONORA

NAZVAO GA PATULJKOM, MCGREGOR SE ODMAH OGLASIO Svijet na nogama, dogovara se borba godine!

04. 11. 2019 - 21:09 | Borba >> MMA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Conor McGregor intenzivirao je rivalstvo sa Jorgeom Masvidalom uzvrativši nakon što ga je ovaj nazvao *je**nim patuljkom".

BMF šampion Masvidal, pobijedio je Natea Diaza u subotu u New Yorku kontroverznom odlukom da se prekine borba.

Gamebred nije gubio vrijeme nakon borbe i naciljao je McGregora, koji se navodno vraća u oktogon u januaru 2020. Poručio je McGregoru da će ga "sje*ati".

McGregor se potom oglasio na Twitteru.

"Hej, Burger King. Mogu li dobiti '3 piece soda' i jednu kutiju piletine. Sa puno soli i sirćeta. Hvala".

Izraz "3 piece with soda" odnosi se na Masvidalovu tuču u bekstejdžu sa Leonom Edwardsom na UFC Fight Nightu u Londonu kada je odradio sada već slavnu kombinaciju tri udarca.

Masvidal je za ovaj obračun okrivio Edwardsa koji je prekinuo njegov intervju rekavši "ovaj huligan mi je uletio i rekao 'juli, isprašit ću ti gu**cu u julu!'"

Potom je Gamebred nastavio: "Rekao sam mu 'možda, brate, štagod. Možda ti želim isprašiti gu**cu u aprilu. Možda ne želim čekati do jula. Možda se ne želim boriti s tobom jer nisi vrijedan toga, možda te želim pretući ovdje jer si nula'."

"I tako, morao sam mu dati 'three-piece with the soda" i otići odatle."

Masvidal je danas odmah poslao novu poruku gostujući kod Ariela Helwanija.

"Zovi Danu (White), reci asistentu svog asistenta da zovne Danu i daj mi konkretne brojke na stol. Ako želiš da te pretučem u aprilu, prestani pričati, brate. Potpiši ugovor, a onda možemo nastaviti pričati."