FRANCIS NGANNOU

U RUCI IMA BOMBU Pogledajte šta je kamerunska zvijer uradila bokserskoj kruški

08. 11. 2019 - 08:14 | Borba

Tyson Fury podijelio je na svom Twitter profilu video u kojem Francisu Ngannouu, kamerunskom borcu, dijeli savjete kako da bude još opasniji, ako je to uopće moguće.

To je demonstrirao i udarajući mehaničku "boksačku krušku" na PFL-ovom polufinalnom turniru koji se prošlog vikenda održao u Las Vegasu. 

Njegovo udaranje kruške je objavio ponovno "Iron Mike". Kamerunac je udario nešto više od 800 bodova, no teško je procijeniti koliko je to jako ili ne jer nemamo s ničim usporediti njegov rezultat.

"Mladi moj brat Francis Ngnanou ima u svojim rukama ozbiljnu snagu. Ko misli da može udariti jače od neokrunjenog prvaka?", napisao je bivši svjetski bokserski prvak podijelivši pritom video na kojem UFC borac udara "krušku".

Prije nekoliko godina, kada je Ngannou tek stigao u UFC, a elitna promocija otvorila svoj Performance Institute u Las Vegasu, upravo je "Predator" bio njihov "pokusni kunić" na kojem su mjerili snagu njegovog udarca. Ispalo je da je upravo on najsnažniji udarač kojeg su testirali, a snagu njegovog udarca su usporedili s "Fordom Escortom". Ta je usporedba očekivano postala viralni hit.