SERIE A

OVO RONALDO NIKAD DOSAD NIJE DOŽIVIO: Bio je van sebe, opsovao je trenera i poslao mu brutalnu poruku zbog izmjene!

11. 11. 2019 - 07:46 | Druga strana sporta

Juventus je uz dosta muke savladao žilavi Milan i vratio se na čelo Serije A, s bodom više od prvog pratioca - ekipe Intera. Rossoneri su sinoć, u pojedinim trenucima, potpuno nadigrali Staru damu, pa su navijači Torineza itekako zabrinuti.

Uz sve to, vidljivo je da Cristiano Ronaldo nije u prepoznatljivoj formi, pa je sinoć već u 55. minuti morao ranije u svlačionicu jer ga je trener Maurizio Sarri izveo iz igre i umjesto njega ubacio Paulo Dybalu.

Još gore po Portugalca je bilo to što je upravo mladi Argentinac majstorijom u 77. minuti donio tri velika boda za Staru damu.

collage-64Ipak, vratimo se na 55. minut. Kada je shvatio da će ga Sarri izvaditi iz igre, Ronaldo nije krio razočarenje. Ljutito mu je odbrusio i to na portugalskom, a onda se na iznenađenje mnogih zaputio u svlačionicu.

skysports-dybala-ronaldo-juventus-4833114

Italijanski novinari tvrde da su s Cristijanovih usana pročitali šta je tačno promrljao, odnosno jasno se razaznaju dvije stvari, "je*i se", ali i "odlazi".

Inače, ovo je drugi uzastopni meč na kojem je Ronaldo morao ranije u svlačionicu jer je zamijenjen, a slično je bilo i u Ligi prvaka kada je također bio ljutit na Sarrija. 

ronaldoljutit

Mnogi se pitaju jesu li ovo znaci velike krize u redovima prvaka ili tek nešto interno? Nastavak sezone sigurno će nam dosta toga otkriti...

(Sport.ba)