FRANCUZ BI MOGAO POJAČATI PSG

TEŠKO SE NOSI S PRITISKOM, VIŠE NE MOŽE: Griezmann odlazi iz Barce, poznata i nova SPEKTAKULARNA destinacija

19. 11. 2019 - 15:39 | Fudbal >> Transferi

Antoine Griezmann bio je ovog ljeta najveće Barcelonino pojačanje, ali još se nije potpuno aklimatizirao na novi klub. Puno je tu bilo problema, od samog prijema igrača do privikavanja na Barcinu formaciju.

suarezgriezmanndejong

Francuz je stigao iz Atletico Madrida za čak 120 miliona eura, a u 15 utakmica postigao je samo četiri gola i upisao tri asistencije. Premalo za nekog od koga se itekako mnogo očekivalo.

Griezmann još nije potpuno se uklopio u napadu sa Suarezom, Messijem i Dembeleom, tetrenutno puno bolje igra za Francusku nego za španske prvake.

griezmann

Ipak, ističe da je sretan na "Nou Campu", ali i ponosan što nosi Barcin dres. Poručio je nedavno da će i u budućnosti igrati za Katalonce, te dati sve od sebe.

griezmann

Televizija El Chiringuito tvrdi, a prenosi katalonski list Sport, Griezmann je toliko nezadovoljan u Barceloni da već razmišlja o transferu u PSG koji ga je želio i ovog ljeta. Chiringuito se poziva na izvore vrlo bliske igraču te tvrdi da se Griezmann teško nosi s ogromnim pritiskom koji prati igranje za Barcelonu.