BALE NA TRENINGU "IGRAO" GOLF: Zidane odmah reagovao, evo šta je poručio

06. 12. 2019 - 20:21 | Drugi pišu >> Fudbal

Gareth Bale zaigrao je golf na treningu. Nije ga baš zaigrao, ali oponašao je ono što bi podrazumijevalo igranje golfa i tako podsjetio na neke svoje ranije izjave kojima je razbjesnio navijače. 

"Imam ugovor još tri godine i ako me se žele riješiti, morat će mi isplatiti 17 miliona po sezoni. Ako ne žele, ostat ću u klubu i igrati golf", rekao je navodno Bale suigračima u maja ove godine, a sada je pokazao da i na treningu može igrati golf. Ili se barem pretvarati da ga igra.

Naravno, video koji je procurio, a koji ga prikazuje dok oponaša golfera, odmah je podigao prašinu u Madridu. Mediji i navijači burno su reagirali i izazvali reakciju Zinedinea Zidanea. 

"Ja ću vam reći što mislim, a klub se možda neće složiti sa mnom. Neću braniti mojim nogometašima da išta rade u svoje slobodno vrijeme, dovoljno su stari da i sami znaju kako se moraju ponašati", rekao je Zidane španjolskim novinarima na konferenciji za medije pred utakmicu s Espanyolom i tako obranio Balea od napada medija, ali pitanje je hoće li moći i od Pereza ako on procijeni da ovo ponašanje nije ono što se od Velšanina očekuje na treningu. 

Sporni video pogledajte na OVOM LINKU.