PRESTIŽNI FEA TURNIR

Srbin brutalno nokautirao albansku zvijer: Gaši ušao u ring s pjesmom o Kosovu, Kecojević ga patosirao!

09. 12. 2019 - 18:54 | Borba

Na prestižnom FEA turniru teškasa, srpski kikbokser i CFL borac Mihajlo Kecojević, član beogradskog kikboks kluba Sinđelić, zauzeo je prvo mjesto nokautiravši dva protivnika u jednoj večeri. Posebno spektakularan bio je nokaut protiv Albanca Luigja Gašija u finalu.

Mihajlo se u prvom kolu sastao s prvakom Kazakstana, odličnim Agbarom Tairovim, piše Telegraf. Borba koja je podsjećala na film "Roki" završena je sredinom druge runde. Gledaoci su već u prvoj rundi videli tri nokdauna, a od toga je Kazahstanac dva puta bio na podu, a naš borac jednom.

Druga runda je takođe krenula žestoko, Agbar jos jednom zavrsava na podu, ali ponovo ustaje. Poslije narednog, četvrtog nokdauna, žilavi Agbar nije imao snage za nastavak meča, naš borac je u finalu.

2

U drugoj polufinalnoj borbi, sastali su se prvak Rusije Gadjiev i prvak Albanije. 123 kg teški div iz Valone, Luigj Gashi. Albanac pobjeđuje prekidom, nokautom u trećoj rundi i zakazuje meč protiv Srbina u finalu. Snimak možete pogledati OVDJE

- Znao sam kako će izgledati finalni meč - rekao je Kecojević.

- Znao sam da neće biti taktiziranja i da će Gaši  od prve sekunde krenuti svom silom. Ali sam takođe znao i da nema snage da tim tempom radi duže. Krenuo sam opreznije, primao udarce na ruke, i čim sam osetio da gubi snagu, krenuo sam u kontra napad. Posle bukvalno druge otvorene razmene Gaši je završio na podu, među konopcima.

1

Mihajlo je ovom pobjedom dobio priliku da izazove aktuelnog FEA svjetskog prvaka, Pavela Žuravljeva iz Ukrajine.