DRAMA NA PISTI: Jedan od vlasnika Liverpoolu bio u avionu koji je sletio sa piste prije polijetanja

11. 12. 2019 - 14:35 | Druga strana sporta

Vlasnik Liverpula i milijarder Majk Gordon je bio u avionu koji je sletio sa piste za polijetanje na aerodromu "Džon Lenon" ovog jutra, prenosi "Miror".

On je u svijetu navijača poznatiji kao "čovjek koji vodi Liverpul" , trebalo je da leti ka Liverpulu zbog serije sastanaka koji su ga tamo čekali. Avion Bombarder BD-700-1A11 Global 600 koji je trebao da poleti iz Masačusetsa bio je na pisti nakon što je jutro u šest sletio. Sve službe su odmah alarmirane i pojavile su se na licu mjesta. Niko nije povrijeđen u incidentu, ni vlasnik ni tri člana posade, a prema saznanjima britanskih medija on je najnormalnije nastavio sa dnevnim planom, a čak je pohvalio i sve na aerodromu zbog brze reakcije.

"Majk je dobro. Nije povrijeđen i htio je da izrazi svoju zahvalnost neverovatnom osoblju na aerodromu "Džon Lenon" i ostalim službama zbog načina na koji su ovaj indicent učinili netraumatičnim iskustvom".

Gordon je drugi najveći dioničar "Fenvej sport grupe" sa 12 posto udjela, samo Džon Henri ima više (40 odsto), a u vlasništvu ima i dio Boston Red Soksa.

On se ne pojavljuje u javnosti ili vodi bilo kakav otvoreni život, pa ne voli da daje bilo kakve intervjue