RONALDO PORUČIO SARRIJU: Želim igrati sa tom dvojicom

12. 12. 2019 - 13:58 | Drugi pišu

Juventus je skupinu Lige prvaka završio pobjedom nad Bayerom u Leverkusenu 2:0 golovima Cristiana Ronalda i Gonzala Higuaina.

Oba je namjestio najbolji Juveov igrač ove sezone Paulo Dybala, i to nakon što je ušao s klupe u 66. minuti umjesto Federica Bernardeschija.

Tada je i talijanski prvak proigrao bolje i konkretnije, no to nije ništa novo po pitanju momčadi Maurizija Sarrija.

Novi Juventusov trener u formaciji 4-3-1-2 forsira krilnog igrača Federica Bernardeschija iza dva napadača tako da se uz Ronalda izmjenjuju Dybala i Higuain, što ne izgleda dobro jer Bernardeschi igra u slaboj formi, a i nije kvalitetan kao Dybala, Higuain i Ronaldo.

O toj temi novinari su razgovarali s Ronaldom s obzirom na to da Sarri smatra da Bernardeschi mora igrati zbog balansa na terenu i svojih defenzivnih kvaliteta.

"Kad igram s Dybalom i Higuainom, odlično se razumijemo. Volim i želim igrati s obojicom", rekao je Portugalac za SKY pa nastavio:

"Jako se zabavljamo na terenu, ali trener donosi odluke i moramo ih poštovati."

Tvrdi da su svi problemi iza njega.

"Proveo sam četiri tjedna u bolovima, ali sada je sve dobro. Momčadi ide dobro, igrali smo vrlo dobro u drugom poluvremenu i stvari se poboljšavaju i za mene. Sada imam više samopouzdanja i nadam se da ćemo tako i nastaviti."

Juventus u osmini finala može izvući njegov bivši klub Real Madrid.

"Oni su izvanredna momčad, ali ako me pitate, radije bih s njima igrao u kasnijoj fazi. Da ste mi rekli da se možemo sresti u finalu, odmah bih to potpisao."

Po pitanju napadačkog trojca s Ronaldom i Higuainom, Dybala je situaciju objasnio ovako:

"Moramo svi zajedno raditi, svi želimo igrati, ali to nije lako. Trener će na kraju odlučiti ko će igrati, a danas je sve ispalo dobro. Srećom, asistirao sam za oba gola."

(Index.hr)