CHAVEZ JR PREDAO MEČ

HAOTIČAN KRAJ Popularni glumac spašavao sina bokserske legende od podivljalih navijača

22. 12. 2019 - 08:24 | Borba >> Boks

Julio Cesar Chavez Junior, sin legendarnog meksičkog boksera Julija Cesara Chaveza Seniora, kreirao je pravi haos na eventu održanom u Phoenixu. 

On je odlučio predati meč Danielu Jacobsu nakon odlično odrađenih pet rundi, zbog čega su navijači poludjeli.

Sve je krenulo još prije meča kada je Chavez Jr. odbio biti podvrgnut doping testu, zbog čega je isti iz Las Vegasa preseljen u Phoenix. Na vaganju u gradu u Arizoni Chavez Jr. je došao pretežak, što je dodatno razljutilo organizatore i navijače koji su se nadali pravom spektaklu, za koji su izdvojili dosta novaca da bi ga vidjeli.

Činilo se da je Chavez Jr. ipak spreman pružiti tako nešto, no uoči ulaska u šestu rundu on je odlučio predati dvoboj.

Kada je krenuo napuštati dvoranu navijači su meksičkog boksera počeli gađati sa svime što im je bilo pri ruci. Letjele su plastične čaše, upaljači, kovanice, a borcu je pri bijegu iz dvorane pomogao poznati glumac Mickey Rourke.

On ga je pokrio sa svojom jaknom i ispratio do izlaznih vratiju dvorane, čime je automatski postao internetski hit.

Njegov otac, koji je sjedio pored ringa, bio je jako razočaran odlukom svog sina, koji je nakon izlaska iz svlačionice pokušao objasniti zašto je to napravio.

"Bio sam dobar i bio sam blizu da ga završim, ali onda sam primio udarac glavom. Imao sam problema zbog krvi koja se slijevala. Došao sam u kut i nisam mogao disati. Udarao me laktom i glavom. Borio se jako prljavo na što sudac nije reagirao. Vidio sam da na taj način ne mogu pobijediti i zato sam odustao."