PRED MEČ SA CERRONEOM

ŠTA URADI OD SEBE? McGregora nije bilo skoro godinu dana, a onda je objavio ovu sliku

26. 12. 2019 - 21:16 | Borba >> MMA

Conor McGregor se nije pojavljivao u javnosti od oktobra 2018. godine i čuvene borbe sa Rusom Khabibom Nurmagovedovim. 

Međutim, poslije više od godinu dana Conor je objavio sliku na društvenim mrežama koja je šokirala sve njegove fanove i čitavu javnost. 

Naime, McGregor ima ogromne mišiće, njegove ruke izgledaju nesrazmjerno na tijelo, što svjedoči da je Irac prvenstveno radio na snazi.

U komentarima ispod slike moglo se pročitati i vidjeti sve i svašta, a prije svega fokus je bio na njegovu nepokretljivost i okretnost koja će mu nedostajati nakon što se ovoliko ''napucao.''

"Vrlo brzo će ostati bez goriva sa tolikim mišićima", rekao je jedan od korisnika. Sljedeći je dodao "da mu toliki mišići neće pomoći sa izdržljivosti".

Od kada ima 77 kilograma McGregor ima mješovite rezultate. Predsjednik UFC-a Dana White je rekao da Irac mora da savlada Donalda Cerronea u januaru ukoliko želi da oživi karijeru:

"Trenirao je baš jako i spremao se za ovaj trenutak. Problem je što kada čovjek ima sto miliona, ne samo u borilačkim sportovima nego i u ostalim, da je mlad, poznat i nevjerovatno bogat, pa je teško da nastavi da trenira kao ostali momci. To se definitivno desilo sa Conorom. Mislim da je on u tački gdje shvata da mora da reaguje. Pobjeda nad Cerroneom je od krucijalnog značaja u njegovoj karijeri sada, ali i za budućnost. On to posmatra veoma ozbiljno, želi da ostane aktivan. Zbog toga se održava na 77 kilograma i nadamo se da ćemo gledati još tri godine dobrih borbi u kojima je akter", rekao je White.