GRAĐANI SE BAŠ OPUSTILI

Procurila imena ljepotica koje su zabavljale nogometaše Mančester sitija: Na razuzdanom tulumu i Amira i Marta

16. 01. 2020 - 16:25 | Druga strana sporta

Nakon što se saznalo da su igrači Mančester sitija pobjedu nad Aston vilom proslavili razuzdanom zabavom s 22 ljepotice, u javnost su procurila i imena nekih od djevojaka koje su partijale s nogometašima u luksuznom hotelu.

Bilo je tu manekenki, balerina pa čak i sportskih novinarki, a većina njih snimcima sa zabave pohvalila se i na Instagramu koje su sad uglavnom ili zaključale za javnost ili sasvim obrisale. U javnost su procurila imena - Amira Paula, Marta Tejada, Kiara Đafrida (Chiara Giuffrida), Kiara Batola (Chiara Battola) i Isa Rivera.

1

Foto: Instagram

3

Foto: Instagram

4

Foto: Instagram

Sve djevojke su veoma popularne na Instagramu gdje ih prate deseci hiljada ljudi, a tokom zabave s nogometašima dijelile su snimke iz bazena, zatim snimke iz hotelskih soba na kojima otvaraju boce opijajućih pića, a neke su se pohvalile i snimcima doručka jutro nakon.

2

Foto: Instagram

Balerina Batola čak je objavila i "naglasak" na Instagramu koji je nazvala Mančester, no nakon što je priča procurila u javnost profil je zaključala.

5

Foto: Instagram

Britanski mediji pišu da se sve odvijalo uz odobrenje trenera Pepa Gvardiole (Guardiola), iako zasad nije poznato je li on znao da će i djevojke biti na razuzdanoj zabavi koju neki izvori opisuju kao "zakašnjeli božićni prijem kluba".

Pošto je na zabavi bilo i nekoliko italijanskih ljepotica, među kojima i sportska novinarka Kiara Đafrida, za cijeli slučaj su se zainteresirali i neki italijanski mediji koji sad pišu da su djevojke doletjele u Mančester upravo da "zabave" nogometaše.

6

Foto: Instagram

7

Foto: Instagram

8

Foto: Instagram

9

Foto: Instagram

10

Foto: Instagram