ŽIVA ISTINA: Šarapova bila pred UDAJOM za Srbina, čak je i Svadba bila ZAKAZANA! Voljeli su se, ali...

27. 02. 2020 - 16:03 | Druga strana sporta

Jedna od najljepših i najuspješnijih teniserki svih vremena Marija Šarapova objavila je u srijedu da je završila tenisku karijeru (više pročitajte OVDE), a od tog trenutka svetski mediji prenose razne vijesti vezane za njen dosadašnji privatni i profesionalni život. Međutim, u gomili vijesti izdvaja se ona da je 2012. godine Maša bila na korak od udaje za Srbina Sašu Vujačića koji je nastupao za košarkašku reprezentaciju Slovenije.

sarapova

Šarapova i Vujačić su u vezu uplovili tokom 2010. godine i njihova ljubav je cvjetala. NBA košarkaš je Mašu pratio po turnirima tokom ljeta u pauzi između dvije sezone, ona je često gledala njegove utakmice, a onda se desilo ono o čemu svaka devojka sanja od malih nogu - na prstu joj je zasijao vjerenički prsten.

profimedia-0087648710

Foto: profimedia

Zaljubljeni par je svadbu zakazao za 10. novembar 2012. godine u Istanbulu, ali je kao bomba odjeknula vijest kada su pripreme za svadbu bile uveliko u jeku da je došlo do raskida dva mjeseca uoči venčanja. Italijanski mediji su došli do izjave košarkaša da je glavni razlog za raskid bila prečesta razdvojenost koju par nije mogao da podnese.

Skoro osam punih godina kasnije, nijedno od njih dvoje i dalje nije u braku, pa možda postoji i mogućnost pomirenja kada više nema sportskih obaveza koje bi stajale na putu njihovoj sreći.

(Srbija Danas)