ONE SU OSVOJILE SRCA BH. REPREZENTATIVACA, NE ZNA SE KOJA JE LJEPŠA: Neke od njih ne viđamo u javnosti, a izgledaju kao TOP MODELI

10. 03. 2020 - 00:11 | Bikini

Obično se kaže da iza svakog uspješnog muškarca stoji još uspješnija žena, što nije daleko od istine, jer bez stvarne podrške u životu nema stvarne sreće i uspjeha. Poznato je da naši reprezentativci se redovno susreću u medijima, dok njihove bolje polovine djeluju, ponekad se čini, kao u sjeni.

page-2

Neke supruge naših reprezentativaca su vam uveliko poznate, dok druge baš i ne uživaju u pretjeranoj medijskoj pažnji, zbog toga smo odlučili napisati nekoliko riječi o njihovim životima.

Amra Silajdžić- Džeko

Jedna je od najuspešnijih bosanskohercegovačkih manekenki, model i glumica. Rođena je 1. oktobra 1984. godine u Sarajevu. Supruga je poznatog BiH fudbalera Edina Džeke. S njim u braku ima dvoje djece: kćerku Unu i sina Danija, a iz prvog braka ima kćerku Sofiju.

dzeko-amra

Josepha

Francuskinja, pod imenom Josepha, je majka Edina, sina Miralema Pjanića. Prema pisanjima medija oni žive u izvanbračnoj zajednici, a pisalo se i da je Josepha posjetila Kalesiju i Pjanićevu rodbinu te kako su joj se svidjela naša tradicionalna jela.

screenshot-7

Zerina Ibišević

Supruga našeg Vedada Ibiševića. Inače, Vedo je u braku od 2010. godine. On se nakon duge veze oženio Zerinom, inače diplomiranom novinarkom. Poslije godinu dana porodica Ibišević je postala bogatija za jednog člana, kada su dobili sina Ismaila. Još jedno bogatstvo im je kćerka, Zejna, koja je rođena 2016.godine. Zerina je krajem petog mjeseca na svijet je donijela i njihovo treće dijete, dječaka Idrisa.

screenshot-10

Leyla Hajrović

Izet Hajrović oženio se prije četiri godine svojom odabranicom Leylom iz Travnika. Za Hajrovićevu suprugu se zna da rado prati modne trendove, a bavi se dermatologijom. Nedavno je Leyla proslavila svoj 30. rođendan.

leyla-sarajevo11

Novi/Azra