KINESKI TRKAČI POSLALI DIRLJIVU PORUKU PODRŠKE: Idemo Srbija, idemo Beogradski maraton! (VIDEO)

23. 03. 2020 - 19:27 | Ostali sportovi
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kineska trkačka zajednica poslala je danas poruku podrške Beogradu i Srbiji, koji se bore sa epidemijom virusa korona.

Kineski trkači, koji su bili prijavljeni za 33. Beogradski maraton u aprilu, u video poruci objavljenoj na Instagramu Beogradskog maratona, poslali su poruku podrške svim građanima Beograda i Srbije. 

"Idemo Srbija, idemo Beograde, idemo Beogradski maraton", izjavili su trkači na srpskom jeziku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kineska trkačka zajednica podržava Beogradski maraton, Beograd i Srbiju. ???????????????? U izuzetno teškim trenucima za Srbiju, pogođenu epidemijom virusa korona, iz Kine se svakodnevno javljaju mnogobrojni trkači i trkački klubovi sa različitim porukama podrške trkačima u Srbiji, ali i svim građanima Beograda i Srbije. ???????????? Za ovogodišnji 33. Beogradski maraton, koji je trebalo da se održi 26. aprila i koji je odložen za 18.10.2020. bilo je prijavljeno i preko 250 kineskih trkača sa jos toliko gostiju iz Kine. ????‍♀????‍♂????‍♀????‍♂ Hvala trkačima iz Kine na podršci, hvala prijateljskom kineskom narodu na pomoći koju svakodnevno dobijamo. ???????????? . . . #beogradskimaraton #beograd #maraton #belgrademarathon #belgrade #marathon #33beogradskimaraton #china #kina #podrska

A post shared by Beogradski maraton (@bgd_maraton) on

Za ovogodišsnji BDG maraton, koji je trebalo da se održi 26. aprila (odložen za 18. oktobar) bilo je prijavljeno preko 250 trkača iz Kine sa još toliko gostiju iz te zemlje. 

Trkački pokret u Kini veoma je popularan i broji više od 40 miliona ljudi. 
Izvor: pink,ba