BORI SE ZA ŽIVOT, ITALIJANSKI MMA VETERAN OBJAVIO SLIKU IZ BOLNICE Boluje od korona virusa, ovako izgleda njegova borba: "Gore je nego u paklu.."

25. 03. 2020 - 08:32 | Borba >> MMA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Italijanski veteran u MMA, Cristian Binda se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi u Comu. On je imao teško stanje zbog posljedica zaraze koronavirusa.

Nakon devet dana polako se stanje popravlja, a ovoga puta je na svojoj zvaničnoj stranici poslao poruku svim svojim fanovima.

cristian-binda

- Htio bih da se svi malo smire jer sam sada malo bolje. Ukratko: Nakon devet dana visoke temperature i kašlja, nisam više mogao disati i morao sam odustati. Primljen sam najprije u bolnicu Sv. Anna, a zatim premješten u Lanzo d. Intelvi. Dijagnosticirana mi je teška upala pluća i bio sam pozitivan na koronavirus. Sada ću se pokušati do kraja oporaviti i vratiti jači nego ranije. Bitno je naglasiti DA OVO NIJE ŠALA! OSTANITE KOD KUĆE! Proveo sam čitav dan na hitnom prijemu u Comu i tamo je gore nego u paklu. Scene su tragične! Ostanite kod kuće i ne izlazite van!, stoji u saopštenju Binde.

 

Novi.ba/Oslobođenje