MRAČNA STRANA KORONA VIRUSA KOJU SVI KRIJU! Teniser se oglasio iz karantina, evo šta se dešava "GUBIM RAZUM I..."

28. 03. 2020 - 16:00 | Tenis

Grčki teniser Stefanos Cicipas uputio je zabrinjavajuću poruku poslije više nedelja samoizolacije zbog korona virusa.

On je jedan od miliona ljudi širom svijeta koji se poslednjih nedjelja bore sa COVID-19, ili sa depresijom i anksioznošću zbog zatvorenog prostora.

Svoje iskustvo mladi i talentovani Grk je podijelio u videu koji je objavio na društvenim mrežama, budući da je internet uz televiziju za sada jedini pogled u svijet mnogima na planeti.

- Ovakve stvari se dešavaju kad ste zaglavljeni predugo u karantinu, počnete da pričate sa stvarima i da gubite razum. Ako se pitate zbog čega nisam sa porodicom, posvađali smo se prije nekoliko dana i samo sam otišao - rekao je Cicipas.

cici-815x458-1
On je posljednji meč odigrao u finalu turnira u Dubaiju gdje je izgubio titulu od svjetskog broja 1, Novaka Đokovića.

- Još uvijek ih volim, a stvarno se i radujem da ih nekad opet vidim, ali je stvarno stresno biti tamo sa njima. Zato sam odlučio da odem i budem sam - dodao je Cicipas, a onda je počeo da priča o svojoj kilaži i onome čemu se posvetio prethodnih dana.

- Ne znam čak ni šta pričam trenutno. Posljednjih dana sam čitao knjige, pokušavao da se obrazujem, da otkrijem nove načine obrazovanja i ovo ne djeluje kao zanimljiv vic i ono sa pivom nije zanimljiv vic, nije, samo je bilo u mom frižideru.

- Trudim se da održim formu, ali imam utisak kao da se gojim. To je totalno to, dešava se. Brzo se mijenja, svakog dana. Stvari nisu istog tempa i ne izgledaju isto kao ranije. Sljedećih nekoliko nedjelja će biti ključno - priča Cicipas.

Podsjećamo, on je pre prekida sezona na ATP i WTA turu bio šesti teniser na ATP listi.

Novi.ba/Telegraf