SKORO KAO NOVA! UFC borkinja se oporavila od deformacije lica, danas je NEPREPOZNATLJIVA! /FOTO/

29. 03. 2020 - 20:13 | Borba

Bila je to najbolja ženska MMA borba u istoriji, barem su je tako prozivali navijači i stručnjaci. Kineskinja Vejli Ženg i Poljakinja Joane Jedžejčik na UFC-u 248 početkom marta napravile spektakl kakav se rijetko viđa.

screenshot-3

Ženg je u pet rundi borbe potpuno deformisala lice svoje protivnice kojoj je naposlijetku izrastao nevjerojatan hematom, a njene fotografije obilazile su svijet. Ipak, već nakon nekoliko dana Jedžejčik je pokazala da se brzo oporavlja, a sad već hematomu nema ni traga što je vidljivo na fotografiji koju je objavila na Instagramu:

- Poslijeratne rane još zacjeljuju, a moj fizioterapeut kaže da ja zacjeljujem poput psa. Možda ne zvuči dobro, ali svakako ima dobro značenje, napisala je Poljakinja a prenosi 24sata.hr.

screenshot-4

Jedžejčik je prilično pozitivna kroz cijeli proces oporavka, a rekla je i kako se smijala fotografijama na svoj račun koje su kružile internetom i društvenim mrežama.

Bivša prvakinja u slamka kategoriji protiv Ženg je izgubila četvrti put u karijeri, a to joj je ujedno i četvrti put u posljednjih šest mečeva, kao i četvrti zaredom u meču za titulu.

Balasevizam/Blic