BELA RAHBEK

GOVORILI SU JOJ DA JE PRETJERANO MRŠAVA, A SADA JE NE PREPOZNAJU: Smijali su joj se zbog izgleda, a postala je NAJZGODNIJA fitnes instruktorka

30. 03. 2020 - 21:28 | Bikini
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Izabela Bela Rahbek (24) pravi je primjer da se snagom volje može sve.

26185805-2005609879655459-928937495536599040-n

Foto: Instagram

Svoj fitnes put započela je kao tinejdžerka kada su joj mnogi davali negativne i zajedljive komentare zbog premršavog izgleda. Bela se okrenula dizanju tegove, pa je izgradila karijeru iz snova na kojoj joj mnogi zavide...

2

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Ova Dankinja poznata je najviše po svojoj nevjerovatnoj transformaciji. Svoj fitnes put započela je kao mršava tinejdžerka kada su joj mnogi davali negativne komentare na, po njima, premršav izgled.

3

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Danas je jedna od djevojaka koje se smatraju najzgodnijim na svijetu, a do rezultata nije došla preko noći. Zapravo je dugo vremena trebalo da prođe dok se konačno nije pokrenula korak napred u procesu koji je zacrtala.

Nakon toga se Bela okrenula dizanju tegova, te je izgradila karijeru iz snova. Nedostatak samopouzdanja zbog podsmijavanja vršnjaka zbog njenog izgleda, pretvorila je u motiv za preobražaj.

- Prava dijeta je ključ da bi vam se vidjeli trbušnjaci ili ravni stomak - poručila je damama, uz jednu začkoljicu, moraju da plate da bi saznale šta trebaju raditi.

4

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

U početku je njena želja za "debljanjem" pokazivala slabe rezultate budući da ni sama Bela nije imala dovoljno znanja o procesu dobijanja kilograma, ali uz pomoć interneta i časopisa počela je da uči o fitnesu. Nakon nekoliko mjeseci njena figura postala je upravo onakva kakvu je želela.

5

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Nakon nekoliko mjeseci rada kod kuće, Bela je odlučila da krene u teretanu gdje je uspjela podići svoju kondiciju na novi nivo.

6

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Kroz godine Bela je izgradila nevjerojatnu figuru, a na društvenim mrežama je objavila svoj put. Njeni su pratioci počeli da istražuju više o njoj, što je 24-godišnja Dankinja iskoristila za početak svoje trenerske i preduzetničke karijere koja iz dana u dan postaje sve bolja.