LOLA SMILJANIĆ OSVAJA SVE

OVO SU LJEPOTICE KOJE JE VODAO JEDAN OD NAJVEĆIH FUDBALSKIH ZAVODNIKA: Mnogo ih je poznato po "lopti", a jedna mu je čak...

30. 03. 2020 - 22:05 | Bikini

Jedan od najvećih zavodnika u svijetu fudbalera Milan Smiljanić je tokom proteklih godina imao veoma buran i aktivan ljubavni život, pa nas je ova priča podstakla da se podsjetimo s kime je sve u vezi bio popularni Lola.

1. KATARINA OSTOJIĆ - KAJA

Pjevačica je na samom početku svoje karijere bila u vezi sa Smiljanićem. Bila je u braku s poznatim di-džejom Džuniorom Džekom, a prije nekoliko godina su u javnost procurile njene fotografije s fudbalerom Crvene zvezde Vukašinom Jovanovićem.

384747-kaja-ff

foto: Printscreen/Instagram

2. ANABELA - FUNKY G

Majka Lune Đogani, kao i nekadašnja pjevačica grupe Funky G i bivši fudbaler Partizana dva puta su bili zajedno. Par je često viđan zajedno, ali nikad javno nisu priznali svoju vezu.

688745-anabela-atijas-ff

foto: Damir Dervišagić

3. TIJANA AJFON

Djevojka koja se proslavila učešćem u rijaliti programu "Parovi" uspjela je prije nekoliko ljeta da "upeca" Smiljanića. Njih dvoje su zajedno proveli odmor u Crnoj Gori, ali nisu dugo opstali u vezi.

672067-tijana-ajfon-ff

foto: Instagram

4. SLAĐANA IVANIŠEVIĆ

Milan Smiljanić je definitivno ljubitelj pejvačica. To potvrđuje i njegova veza s "estradnom umjetnicom" Slađanom Ivanišević. Ivaniševićeva je takođe bila i s još jednim fudbalerom u vezi, Ognjenom Koromanom, koji je igrao za Crvenu zvezdu, podsjeća Kurir.

281593-1319557-screenshot4-ls-ff

foto: Printscreen Instagram

5. MILENA ĆERANIĆ

Još jedna potvrda koliko Lola lako pada na pjevačice. Njih dvoje nikada nisu priznali da su bili u vezi, već da su samo "družili".

712947-image0-1-ff

foto: Promo

6. MINA MILENKOVIĆ

Ovo je bila jedna od najkontroverznijih veza Smiljanića, ali ne njegovom krivicom. Naime, atraktivna manekenka je ušla u vezu s Milanom, nakon što je dospjela u žižu javnosti folirajući otmicu.

122819-mina-ff

foto: instagram

7. NATAŠA ŠAVIJA

Popularna starleta javno je priznala da je bila u vezi s Milanom Smiljanićem, a prije izvjesnog vremena je izjavila da je razlog njihovog raskida neobdarenost nekadašnjeg fudbalera Partizana. Šavija je poznata po svojim vezama s fudbalerima.

39378-untitled-ff

foto: Printscreen/Instagram

8. ANA MARIJA ŽUJOVIĆ

Fitnes instruktorka je poznata po svojim vezama sa "selebritijima", a u javnosti se jedno vrijeme pojavila priča i da je Ana bila trudna s Lolom Smiljanićem...

36129-ana-i-vlada-news1-dragan-kadic-ff

foto: Dragan Kadić