DONČIĆEVA DJEVOJKA PONOVO UZBURKALA MAŠTU MUŠKARACA! U ovakvom izdanju još je niste vidjeli: EGZOTIČNA LOKACIJA A ONA JOŠ....

31. 03. 2020 - 18:28 | Košarka

 

Slovenski NBA superstar Luka Dončić i njegova djevojka Anamaria Goltes svijetu su objavili kako izolaciju vide kao ljetovanje. Na lokacijama 'Costa Dele Balconi' i 'La Rotonda Dela Sofa'. Dok cijeli sport pa i košarka, a zajedno s njom i NBA, miruju, nije loše, kad je već sunce, vrijeme prekratiti u kakvom bazenčiću. Texas je velika i topla država.

am1

 Anamaria se nada kako su svi zdravo i nekako susprežu tjeskobu jer, kaže: "Ljudsko tijelo je 90% voda. Znači, mi smo zapravo krastavci. Ali krastavci sa tjeskobom. Čuvajte se". 


Dallas je najpoznatiji po Mavericksima, Cowboysima i ubojstvu predsjednika Kennedyja. Anamariji se grad sviđa:

screenshot-13

 

- Luka i ja upoznali smo se u Hrvatskoj. Na moru, na ljetovanju prije 12 godina. Ovo nam je druga godina u Dallasu i volim ovaj grad. Dallas je kao europski grad u Americi. Podsjeća me na dom. 

donc1

Sa njima u izolaciji uživaju dvoje preslatkih psećih ljubimaca, Hugo i Gia. Prije nego što je i NBA stao Dončić je ove sezone imao fantastičan učinak od 28.7 poena, 9.3 skoka i 8.7 asistencija prosječno po utakmici. Čudo košarkaško od samo 21 godinu mladosti. 

Izvor: 24sata.hr