SESTRE BUŠAR HIPNOTIZOVALE FANOVE Najljepša teniserka i njena sestra objavile sliku, svi gledaju u JEDAN DETALJ

01. 04. 2020 - 11:39 | Druga strana sporta

Korona virus je uslovio otkazivanje mnogih teniskih turnira, pa zbog toga na terenima ne možemo da vidimo jednu od najljepših teniserki svijeta, Eženi Bušar.

screenshot-7

Iako je važila za jednu od najtalentovanijih teniserki svijeta prije nekoliko godina, Kanađanka je brzo zbog dobrog fizičkog izgleda postala atraktivna mnogim kompanijama, pa je je aktivnija bila u slikanju za naslovne strane časopisa i reklamiranje proizvoda, nego u igranju tenisa.

Aktivnost na društvenim mrežama je posebno bila istaknuta.

Tako je i tokom karantina zbog korona virusa. Ona je iskoristila pauzu od tenisa za planinarenje, pa je tako otišla u Las Vegas da posjeti crvene stene kanjona u Nevadi.

Objavila je i fotografiju sa planinarenja, gdJe je bila u helankama, koje su joj posebno istakle guzu i opčinile fanove, koji su je obasipali komplimentima u komentarima.

ezeni-beatris-busar-815x458

I njena sestra bliznakinja, Beatris Bušar, ne zaostaje za njom kada je u pitanju aktivnost na društvenim mrežama.

Beatris je poznata po tome da mnogo putuje i gotovo svakodnevno izlazi i provodi se na žurkama, a boravak u karantinu očigledno joj teško pada.

Tako često objavljuje storije i uživo uključenja na svom Instagramu, gdJe se ne stidi da pokaže svoje atribute, a ovoga puta su u prvom planu bile grudi.

Novi.ba/Telegraf