KANE NA METI KRALJEVA

Real u šopingu na omiljenoj adresi: Perez KREĆE po igračinu kojeg će biti "nemoguće" dovesti

06. 04. 2020 - 23:15 | Fudbal >> Transferi

Karim Benzema godinama je neprikosnoveni prvi izbor na poziciji centralnog napadača u Real Madridu, ali i njemu vrijeme ide, u prosincu će navršiti 33 godine pa se u Kraljevskom klubu pripremaju i traže vrhunsko i naravno mlađe rješenje za vrh napada.

Španski OK Diario piše kako su ga pronašli u Harryju Kaneu.

Engleski reprezentativac i kapetan Tottenhama među najboljim je devetkama svijeta, a k tome je šest godina mlađi od Benzeme. Kane je velika želja predsjednika Reala Florentina Pereza čija želja za stvaranjem novih Los Galacticosa nikad nije prestala.

kane

Perez je početkom ovog stoljeća na Santiago Bernabeuu okupio čudesnu družinu, doveo je Brazilca Ronalda, Figa, Zinedinea Zidanea i Davida Beckhama, a 20-ak godina kasnije njegov prioritet je dovođenje Kanea, inače najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Real je iz Tottenhama u posljednjih osam godina doveo dva fantastična pojačanja, prvo Luku Modrića a zatim i Garetha Balea, a u oba navrata je Perez imao priliku uvjeriti se u pregovaračke sposobnosti predsjednika Tottenhama Daniela Levyja.

Radilo se o trakavicama i u slučaju Modrića i u slučaju Balea, ali na koncu je Real uspio postići dogovor s Levyjem i dva sjajna nogometaša zamijenila su sjeverni London Madridom.

bale

No, Kanea će biti teže dovesti nego Modrića ili Balea, da ne kažemo nemoguće. On je dijete Spursa, kapetan je kluba, dobro je plaćen i ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Za razliku od Modrića i Balea kojima je Tottenham bio tek prolazna stanica u karijeri, Kane je tamo od svoje 11. godine i kako vrijeme odmiče sve je veća šansa da će u redovima Spursa i zaključiti svoju karijeru. Uostalom, sam je u nekoliko navrata izjavljivao kako ne bi imao ništa protiv takvog scenarija.

kane

Stoga kao najbolja opklada kotira to da će Kane ostati tek želja predsjednika Reala...