OVE ZGODNE DJEVOJKE SU KĆERKE POZNATIH SRPSKIH FUDBALERA: Ne zna se koja je ljepša, ODLIJEPIT ĆETE KADA VIDITE OVE SLIKE!

09. 04. 2020 - 15:50 | Druga strana sporta

Miljenice naših poznatih bivših fudbalera izrasle u prave lepotice

Djeca poznatih često se nađu pod svjetlima reflektora i u medijima zbog svojih roditelja koji su javne ličnosti, a takav je slučaj i sa kćerkama naših bivših fudbalera.

Mnoge kćerke srpskih fudbalera postale su u moderno doba popularne na društvenim mrežama, gdje imaju desetine hiljada pratilaca, i gdje često objavljuju fotografije koje pokazuju da su izrasle u prave ljepotice.

To i ne čudi, jer su mnogi srpski fudbaleri, osim što sami dobro izgledaju, za supruge uglavnom birali neke od najljepših žena i manekenki, pa su im i djeca podjednako lijepa.

Izabrali smo 10 kćerki naših bivših fudbalera, od kojih su neki i dalje aktivni kao treneri, ili kao funkcioneri, dok su njihove kćerke postale ozbiljni influenseri na Instagramu i ostalim društvenim mrežama.

Neki od fudbalera imaju i više kćerki koje se ističu ljepotom i se**ipilom, poput Siniše Mihajlovića i Dejana Ramba Petkovića.

Pogledajte u nastavku i sve najljepše kćerke naših poznatih bivših fudbalera:

Isidora Milošević (Savo Milošević)

1

Viktorija Mihajlović (Siniša Mihajlović)

2

Virdžinija Mihajlović (Siniša Mihajlović)

33

3a

Dragana Džajić (Dragan Džajić)

4

4a

4b

Anja Stojković (Dragan Stojković Piksi)

5

5a

5b

5c

Ines Petković (Dejan Rambo Petković)

6

6b

Ana Petković (Dejan Rambo Petković)

7

7a

7b

7c

Svetlana Krstajić (Mladen Krstajić)

8

8a

8b

Nastasija Stošić (Vlada Stošić)

9

9a

9b

Maša Terzić (Zvezdan Terzić)

10

10a

10b