BILA JE ČISTAČICA, A DANAS JE ŽENA NAJBOGATIJEG FUDBALERA Zarađuje i do 4 miliona dolara i njenoj ljepoti se divi cijeli svijet

17. 05. 2020 - 08:39 | Bikini
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Georgina Rodrigez je supruga jednog od najbogatijih fudbalera u svijetu, a kada se pojavila kao njegova nova izabranica rijetko ko je znao mnogo o njoj.

Ljepotica iz Argentine se još kao djevojčica sa porodicom iz Argentine preselila u Španiju, gdje se njen otac profesionalno bavio fudbalom.

screenshot-37

Nikada nije sanjala da će postati jedan od najtraženijih modela, jer je veoma voljela ples. 

screenshot-2

„Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su u školi odjednom počeli da mi govore da sam lijepa, da imam dobro tijelo i krenula sam i sama da vjerujem u to", izjavila je Georgina jednom prilikom, pa dodala da nije bila lijepa kao djevojčica.

"Nisam bila baš lijepo dijete. Sigurno nisam bila najljepša u razredu. Jednostavno, osjećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umjetnosti", ispričala je Georgina za strane medije.

screenshot-11

Mnogo vremena je uložila u ples, ali je jednog dana donijela odluku da fokus usmjeri prema modelingu, nakon čega je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca da slijedi svoj san. Zbog toga je odlučila da otputuje u Bristol, usavrši engleski jezik i zaposli se.

"Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem", priznala je Georgina u ispovijesti medijima.

screenshot-4

Radila je i kao prodavačice u “Gučijevoj” radnji, gdje je i upoznala Kristijana Ronalda. Njemu se svidio njen pristup pa je nakon svake sljedeće kupovine od menadžera prodavnice zahtjevao da mu Georgina asistira tokom svake kupovine.

screenshot-5

Nakon nekoliko mjeseci tajnog zabavljanja, par je odlučio da potvrdi svoju vezu. Georgina je u međuvremenu ostala u drugom stanju, a rođenje njihove kćerkice Alane Martine dočekali su u novom luksuznom domu. Ubrzo je i njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a prema informacijama do kojih su došli španski mediji, Georgina samo od sponzorisanih objava na svom Instagramu godišnje zarađuje više od 4 miliona dolara, piše super žena.

screenshot-6

screenshot-7


Sport.ba/Blic