SLIJEDI BORBA TAJSONA I HOLIFILDA, POZNATO GDJE I KADA! Njihova dva meča su ispisana zlatnim slovima, sada ide TREĆI DIO!

17. 05. 2020 - 12:35 | Borba
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Istinske legende boksa spremne da ponovo odmjere snage, a borba bi trebalo da bude održana 11. jula u Saudijskoj Arabiji

screenshot-40

Najpre je krenulo sa šuškanjem i stidljivim pričama, a sada se svijet potpuno zapalio. Legende svjetskog boksa Majk Tajson (53) i Ivander Holifild (57) potući će se i treći put!  

Iako zvanične najave još nema, društvene mreže i kompletan virtuelni svijet naprosto su eksplodirali kada su se pojavili lokacija i datum održavanja borbe dva velika šampiona. Diradža (Diriyah) u Saudijskoj Arabiji biće poprište meča kakav dosad sigurno nije viđen. Posebno kada se uzme u obzir historija njih dvojice.

Njihova dva meča ispisana su zlatnim slovima u istoriji profesionalnog boksa, oba puta slavio je stariji Ivander, a revanš u kom mu Tajson iz nemoći odgriza dio uha ostaće zauvijek jedan od najkontroverznijih.

- Neću tražiti da neko uradi nešto što ne želi, ali ako je u dobrotvorne svrhe, ja sam za - rekao je Holifild, pa sljedećom izjavom isprozivao rivala, prisjećajući se njihove druge borbe:

- Bilo je jasno da me se plaši. Kad sam se u mladosti tukao s bratom, ugrizao bih ga i pobjegao. Isto je bilo tada s Tajsonom, bio je to najlakši način da izbjegne borbu!

Na ovako bačenu rukavicu u lice brzo je reagovao i Tajson i poručio:

- U treningu sam, vraćam se u ring. Mislim da mogu da dostignem formu kako bih mogao da odradim tri ili četiri runde i pomognem nekom beskućniku ili nekom prokletom zavisniku od dr.oge kakav sam i ja.

Sport.ba/Kurir