VIDEO SNIMAK

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO Novakov sin 'razbija' ZID udarajući tenisku lopticu, je li ovo realno?!

19. 05. 2020 - 09:07 | Tenis
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Novak Đoković je počeo s treninzima u Marbelji i odmah izazvao dosta pažnje.

Izgleda da je karantin i vrijeme s porodicom prijao najboljem teniseru svijeta, pa su komentarisali kako je postao pravi „terminator” i da nije toliko mršav koliko je bio prije.

Novak Đoković koji je zapalio društvene mreže i javnost u protekla dva mjeseca, nije odustao od raznih izazova, pa je i na jednom od uvodnih treninga podijelio snimak na kojem je izazvao svoje kolege da i oni preskaču vijaču kao on.

- Izazivam moje drage prijatelje i kolege iz reprezentacije (uključijući i Janka. Jankela, ne zameri, ne znam u kakvom ti je stanju peta) da urade 100 duplih skokova s vijačom. Znam da je Ziki ovo već doktorirao, da vidimo ostale. Takođe, izazivam svakog sportistu u regionu i šire da proba - napisao je Đoković.

Ali gledajući ponovo taj snimak, gotovo da su svi zanemarili jedan detalj. A to je tenisko umijeće Novakovog sina Stefana, piše Blic.

Baš kao što je njegov tata udarao lopticom u zid jedne škole na Banjici, tako sada i Stefan koji će ove godine napuniti pet godina, pokazuje zavidno tenisko umijeće. Neko bi rekao - iver ne pada daleko od klade.

Da li se i Stefanu smiješi ozbiljna teniska karijera? Vidjećemo u godinama koje dolaze.