OVAKO JE NOVAK ZAPROSIO JELENU, PROSIDBA O KOJOJ SANJA SVAKA ŽENA! Sve je bilo kao iz bajke, PRSTEN VRIJEDAN SKORO 30.000 EURA!

20. 05. 2020 - 15:45 | Tenis
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Novak Đoković je oduvijek bio veoma rezervisan za svoj privatni život. Porodični spokoj bio je jedan od glavnih faktora koji je omogućio da se pobjednik 17 Grend slemova vrati na pobjedničke staze nakon dužeg perioda krize.

Najbolji teniser na svijetu je u srednjoj školi je upoznao svoju buduću suprugu Jelenu Ristić i zabavljanje je krenulo 2005. godine.

novak1

Njih dvoje su se vjerili u septembru 2013. godine, a par se 10. jula 2014. vjenčao na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, dok je crkveno vjenčanje održano na istom mjestu, 12. jula 2014. godine, u crkvi Svetog Stefana koja pripada manastiru Praskvica .

"Mislila je da idemo na planinarenje ili nešto slično, ali krenuli smo u vožnju vazdušnim balonom. Sredio sam još jedan balon u daljini da se, kad smo mu se približili, podiže i pusti natpis 'Hoćeš li se udati za mene', rekao je Đoković u emisiji "Deep with Graham Bensinger".

Jelena je zatim dala svoje viđenje:

"Rekla sam začuđeno zar ćemo da na putu sretnemo još jedan balon, a on se pravio da ne zna ništa, da je čudno to što se događa. A onda se odvio natpis i čitam polako šta je napisano", objašnjava potpuno zbunjena:

novak-i-jelena-tekst

"Pitala sam se šta je ovo 'Da li ćeš se udati za mene?'. Djelovao sam kao na reklami. Da li neko lud u 7:00 ujutru? Zašto želite da pustite reklamu? To ipak nije bio komercijalni transparent i Novak se već spustio na koljeno", prisetila se Jelena.

Novak se nadovezao:

"Stalno mi kaže, poznaje me tako dobro da je ne mogu iznenaditi, ali stvarno mi je drago što sam uspio da je iznenadim u tom momentu kada je bilo najpotrebnije", zaključio je Nole.

Sport.ba/Alo