SANE U CENTRU PAŽNJE

Bayern mu ponudio “desetku”, a on nabacio sedam kilograma: Mislio sam da je naš vozač busa

20. 05. 2020 - 23:50 | Drugi pišu >> Fudbal

Ni nogometaši nisu imuni na visokokaloričnu hranu, koja u većim mjerama može uzrokovati nabacivanje pokojeg kilograma viška, poglavito u doba karantene kada su i treninzi nešto slabijeg intenziteta.

To je priznao nedavno i sto milijuna eura plaćeno pojačanje Real Madrida, Eden Hazard, koji je izjavio da tijekom karantene izbjegava slastičarnice i pekarnice, ali da mu je to poprilično teško. Čini se kako Belgijac nije jedini.

Naime, Leroy Sane je navodno nabacio sedam kilograma viška u trenutku dok mu se određuje budućnost. Manchester City i Bayern pregovaraju oko odštete, krilni napadač Elfa već je dogovorio uvjete suradnje s Bavarcima, a njemalki gigant već mu je ponudio „desetku“ na leđima koju je godinama nosio Arjen Robben, a sada je – privremeno – u rukama Philippea Coutinha.

Ipak, cijela situacija – čini se – stresna je za Sanea, koji nije baš pazio na prehranu u karanteni, a to je otkrio njegov suigrač Oleksandr Zinčenko.

„Kada sam napuštao trening-kamp, vidio sam Leroya. Nisam ga prepoznao na prvu, mislio sam da je to naš vozač autobusa. Popričali smo kratko, pitao sam ga za Bayern, ali nije ništa rekao. Ja mislim da je to gotov posao, ali on ima velikih problema s kilažom, rekli su mi da je nabacio sedam kilograma viška“, otkrio je njegov suigrač za ukrajinsku televiziju Football 1.