TENISKI TERENI I BAZENI, ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU ANE IVANOVIĆ: Nastavili s renoviranjem, OČI DA STANU

25. 05. 2020 - 10:27 | Druga strana sporta

Nastavak radova nakon pandemije!

Ana Ivanović je morala da privremeno obustavi radove na renoviranju svoje luksuzne vile u Španiji zbog pandemije koronavirusa, a kako "Alo!" saznaje ovih dana, nekadašnja najbolja teniserka svijeta uveliko je nastavila sa radovima, koje je započela prije skoro godinu dana!

Kako smo već pisali, Ivanovićeva je u maju prošle godine započela radove na rekonstrukciji svoje vile na Majorki, koju je kupila prije više od deset godina.

ana1

Foto:Printscreen Instagram

- Ana je luksuzno zdanje, jedno od najlepših u mondenskom naselju Son Vida na ovom španskom ostrvu, pazarila još 2008. godine, za 4,5 miliona eura, a do sada je u njega investirala bar još dva miliona. Nakon udaje za fudbalera Bastijana Švajnštajgera, ali i rođenja prvog djeteta, otpočela je renoviranje ovog kompleksa, kako bi ga prilagodila potrebama svoje porodice - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak srpskoj teniserki.

Kako nam je još rekao, nakon što je rodila svoje drugo dijete, stvorila se potreba za većim brojem soba, pa je nastavila sa preuređenjem životnog prostora i njegove unutrašnjosti.

ana2

Foto:Prinstcreen

- Od maja 2019. godine, kroz Anino imanje prošlo je puno majstora, podizvođača i izvođača radova, arhitekata... Budući da sam kompleks ima nekoliko hiljada kvadrata, u sklopu kog se nalaze i teniski tereni, bazeni, kako spoljašnji tako i unutrašnji, posao nije mogao da se završi za par mjeseci - ispričao je izvor za "Alo!" i dodao:

ana3

Foto:Printscreen Instagram

- Teniserka i fudbaler imaju visoke zahteve kada je njihov dom u pitanju, ali kako im finansije ne predstavljaju problem, ne žele da prave kompromise. Materijali koji se koriste u gradnji najbolji su i najkvalitetniji, kao i osvjetljenje, zelena površina... Pauza u renoviranju napravljena je zbog pandemije koronavirusa, jer nisu željeli da dovode u pitanje živote zaposlenih. Budući da pandemija polako, ali sigurno jenjava, Ana i Bastijan su rešili da nastave započeto. Zbog toga se ovih dana na njihovom imanju opet mogu vidjeti majstori, mešalice, cement i dizalice.