Majstore, šta je s tom snagom? ČITAVA AMERIKA SE SMIJE TYSONU: Ovo mu nije trebalo

28. 05. 2020 - 17:33 | Borba

Jedan od najboljih boksera svih vremena, legendarni Mike Iron Tyson (53) priprema se za povratak u bokserski ring, barem u humanitarne svrhe, već mjesecima, a snimkama treninga hvali se i govori kako je u odličnoj formi za povratak, kako je spreman…

No, jedna situacija viđena na kečerskom eventu nasmijala je čitavu Ameriku i u potpunosti ga razotkrila. Jer, Tyson je izgubio od – majice!

Naime, nekoć najopakiji čovjek na svijetu pojavio se sa svojim prijateljima, između ostalim MMA prvacima Henryjem Cejudom i Vitorom Belfortom (borac u One Championshipu), na kečerskom AEW (All Elite Wrestling) eventu u Jacksonvilleu, javlja američki ESPN.

“Tyson (53) vratio se u boksersku formu, a izvještaji govore kako razmišlja o povratku boksu. Imena, uključujući Tysona Furyja, Tita Ortiza i Wanderleija Silve, povezuju se s Tysonom kao mogućim suparnicima”, stoji u tekstu ESPN-a.

No, njegova snaga i trening izašli su na vidjelo. Naime, u trenutku kad se verbalno sučelio s kečerskom legendom Chrisom Jerichom, mnogima je pozornost najviše privukla Tysonova borba s vlastitom majicom, koju nije mogao potrgati…

Naime, kada mu je Jericho teatralno ponudio priliku da se ispriča, Iron Mike počeo je trgati majicu sa sebe, no u jednom je trenutku zapeo i nije mogao dalje. Trudio se, natezao, ali nije uspio, te ju je na kraju skinuo sa sebe.