MARIJA ŠARAPOVA JE ZALUDJELA MUŠKARCE ŠIROM SVIJETA, a za njega se udala , TEŽAK JE NEKOLIKO MILONA, a evo čime se bavi (FOTO)

29. 05. 2020 - 17:23 | Tenis

Prelijepa ruska teniserka već duže vrijeme je u emotivnoj vezi sa engleskim milionerom.

Nakon što je Marija Šarapova reskinula vjeridbu sa košarkašem srpskih korjena Sašom Vujičićem i kasnije ozbiljnu vezu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, uplovila je u romansu sa Aleksanderom Gilkesom.

Njihova veza pod konstankom je pažnjom javnosti, a nedavno su, tokom trajanja pandemije korona virusa, uslikani kako šetaju na Menhetnu.

screenshot-244
Gilkes je rođen u Londonu, potiče iz bogate porodice, otac je čuveni dentista, a majka cijenjena profesorka na Oksfordu. Druži se sa britanskim džet-setom i dobar je prijatlej sa prinčevima Vilijamom i Harijem.

marija-sssar

Interesantno je to i da je Aleksander veliki rusofil, a odlično govori ruski jezik i obožava njihovu literaturu.

On je svoje bogatstvo uvećao na neobičan način, tako što je 2010. godine sa grupom prijatelja osnovao aukcijsku kuću "Paddle8", specijalizovanu za prodaju umjetničkih djela.

Aleksander je veliki zaljubljenik u umjetnost, a iza sebe već ima jedan brak iza sebe. Kada je imao 24 godine upoznao je tada 17-godišnju Amerikanku Mišu. Zajedno su bili 13 godina, uključujući i brak koji je trajao od 2012. do 2016. godine. Vjenčali su se u Veneciji u prisustvu mnogobrojnih članova engleske kraljevske porodice.
Izvor: blic.rs