JUANG HERONG

OVO JE NAJZGODNIJA DOKTORKA NA SVIJETU Veliki je fitnes zaluđenik, apsolutni je hit na Instagramu

30. 05. 2020 - 20:53 | Ostali sportovi

Juang Herong je djevojka koja je prije samo nekoliko mjeseci potala pravi hit na Instagramu, a kada budete vidjeli njene fotografije shvatićete i zašto. Mlada doktorka postala je popularna, ne zbog svoje struke, već zbog svog Instagram naloga i tijela koje podsjeća na Čun Li iz igrice “Street Fighter”. Ona je veliki fitnes zaluđenik i svakog dana provodi mnogo sati u teretani kako bi oblikovala i ojačala svoje tijelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 袁合荣 (@yuanherong1229) on

To je dovelo do toga da ona ima ijtelo poput superjunaka i butine koje kao da su izašle sa stranica nekog stripa. Međutim, ono šta je najviše šokiralo njene fanove i pratioce jeste činjenica da je ona za nekoliko mjeseci uspjela još više da se nabilda i da poveća defiinciju svojih masivnih mišića, pa sada izgleda kao bilderka kojoj niko ne smije ništa loše da kaže.

Mnogi je napadaju i tvrde da sigurno uzima steroide, jer ženska osoba nikako ne može ovako prirodno izgledati, ali Juang tvrdi da je njeno tijelo razultat napornog treninga.

fitness-model-yuan-herong-9

Pogledajte njen Instagram profil, gdje ćete pronaći mnoštvo fotografija i klipova na kojima Juang demonstrira svoje veštine, snagu ali i gdje se hvali svojim tijelom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 袁合荣 (@yuanherong1229) on