ANA IVANOVIĆ OTKRILA, ŠVAJNŠTAJGER POSTAJE TRENER? Isplivali nepoznati detalji, iznenadit ćete se!

03. 06. 2020 - 11:38 | Druga strana sporta

Rijetki su momenti kada bračni par Švajnštajger-Ivanović otkriva detalje iz porodičnog života.

Ali, naprave se izuzeci, pa se tako sazna iz prve ruke od Ane šta Bastijan voli da radi, a na čemu insistira kao glava kuće.

screenshot-21

U intervju za Velt am Zontag Ana i Bastijan su rekli da im je veoma važno da više vremena provode u razgovorima sa svojom djecom, jer alternativa tome je da dijete drugačije provodi vrijeme.

- Veoma važno za mene je da nam djeca budu "skrinfri". To znači da nisu konstantno ispred ekrana osim ako to ne podrazumijeva trenutke kada komuniciramo sa familijom - rekla je Ana.

- Umjesto toga odigrali smo mnogo igrica za memoriju, a ja sam počeo i da slikam. Sa vodenim bojicama - kazao je Bastijan.

screenshot-22

- Nije baš Pikaso. Slikanje nam nije jača strana. Naš stariji sin voli bojice i boje i onda mi crtamo i bojimo pomalo.

Ana je otkrila svijetu da je njen suprug i u privatnom životu precizan kao što je to bio na terenu dok je igrao fudbal.

- Tačno je da volim kada je sve na svom mjestu. Ako uvijek stavite ključ na isto mjesto, nikada ga nećete dugo tražiti i nećete traćiti svoje vrijeme. U stvari, ja sam čuvar slobodnog vremena. Želim da živim život, jer on je samo jedan i to je razlog što želim da izvučem iz njega što više svakog dana - jasan je bio Bastijan.

Švajnštajgerizapočeli svoju romansu 2015. godine, a već sljedeće godine su je krunisali brakom ceremonijom vjenčanja u Veneciji. Prvog sina su dobili 2018. godine, a drugog 2019.

screenshot-23

Film o Bastijanu Švajnštajgeru i njegovoj fudbalskoj karijeri koju su obilježili trofeji sa Bajernom kao i titula svetskog šampiona sa Nemačkom 2014. godine u Brazilu biće emitovan 5. juna na Amazon Prajm Video.

Ali, igračka karijera je završena. Ana vjeruje da tu ne prestaje veza njenog muža sa fudbalom.

- Uvjerena sam da će Basti jednog dana biti sjajan trener. On je strastven prema tome, dobro se slaže sa ljudima i mnogo zna o fudbalu.

Sport.ba/Kurir