IZABEL GULAR

KO JE LJEPOTICA ZBOG KOJE JE NEJMAR ZABIO NOŽ U LEĐA VELIKOM PRIJATELJU? Otkrili su je u SUPERMARKETU, a sad je najljepša na svijetu

13. 07. 2020 - 12:54 | Druga strana sporta

Brazilac Neimar opet je u centru pažnje. Nažalost, ni ovog puta nisu baš fudbalski razlozi u pitanju.

Sada svjetska javnost bruji o ljubavnom trouglu Nejmar - Gular - Trap.

Zvijezda Pari Sen Žermena Nejmar zaveo je čuvenu manekenku Izabel Gular, inače vjerenicu svog prijatelja i bivšeg saigrača Kevina Trapa, tvrdi poznati magazin "Chi".

2276739-1757325-profimedia0412107867-ff-ff

FOTO: PROFIMEDIA

Njemački golman i Nejmar su bili odlični prijatelji. Dok je Trap branio za Pari Sen Žermen bili su jako bliski, pa se Brazilac u međuvremenu sprijateljio i s njegovom vjerenicom Izabel Gular.

Brazilska manekenka i Trap su od 2015. godine u ljubavnoj vezi, a tri godine kasnije ovaj zgodni par se vjerio. Djelovalo je da ništa ne može poljuljati njihov odnos, međutim...

Mediji otkrivaju da je njihov odnos zahladnio u periodu dok su bili u karantinu. Dugo nisu bili zajedno, što je Nejmar iskoristio kako bi uplovio u avanturu sa sunarodnicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? What a fun night ???? @replay x @neymarjr Collection launch in Düsseldorf #ReplayJeans #NJRcapsule #Replay4NJR

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

U junu su ih paparaci uhvatili u Sen Tropeu. Uživali su s prijateljima u ovom poznatom ljetovalištu.

Izabel Gular važi za jednu od najljepših žena na planeti. Ova zgodna Brazilka ima 35 godina i bila je uspješan Viktorijin anđeo.

Gular je rođena u Sao Paulu. Zanimljivo, kada je imala 14 godina skaut ju je zapazio u jednom lokalnom supermarketu i tako je počela njena manekenska karijera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favorite color ????

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Za sebe kaže da je profesionalni model pa se vježbanju posvetila kao profesionalni sportista, jer jako dobro zna da za savršenu figuru mora naporno raditi.