NAPUŠTA LIVERPUL! Klop ozbiljno zabrinuo navijače slavnog kluba- IMA DRUGE PLANOVE

13. 07. 2020 - 16:01 | Fudbal

Jurgen Klopp ostvario je ono zbog čega je došao u Liverpool. Slavni klub vratio je u vrh europskog nogometa prošlosezonskim osvajanjem Lige prvaka, a ove sezone je na Anfield nakon 30 godina donio naslov engleskog prvaka.

Navijači Liverpoola ne moraju brinuti da će Kloppa izgubiti još četiri godine. Tada će, ako ga dotad klub u kojem je od 2015. godine ne smijeni, sam otići.

screenshot-5

"Plan mi je ostati četiri godine u Liverpoolu. Nakon toga, nakon devet godina u Liverpoolu, jednu godinu sigurno ništa neću raditi. Onda ćemo vidjeti... Možda preuzmem neki klub, reprezentaciju ili možda završim karijeru jer za pet godina svijet može izgledati potpuno drugačije nego danas", rekao je njemački trener za SWR i dodao da će nakon trenerske karijere živjeti u Mainzu, gdje je ranije bio igrač i trener.
Zbog koronavirusa u Liverpoolu nisu s navijačima proslavili naslov engleskog prvaka, a to će učiniti čim se navijači budu mogli vratiti na stadione.

"Onog trenutka kad budemo mogli slaviti s navijačima, to ćemo i učiniti. Pokušat ćemo proslaviti to na lud način, možda napraviti nešto što nitko prije nije."

Sport.ba/Index