ODMAH MU UZVRATIO: Ćorić pitao Kyrgiosa je li mu dosadno ili je pijan

01. 08. 2020 - 15:48 | Tenis
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iako se turniri ne igraju još od ožujka, u posljednjih nekoliko tjedana stvorilo se novo veliko tenisko rivalstvo. Dakako, ne na terenu, nego na društvenim mrežama.

Zločesti dečko svjetskog tenisa ističe se iznenađujuće razumnim komentarima, ali spomenuti nadimak opravdava konstantnim uvredama na račun Borne Ćorića.

Ne prestaje s uvredama na račun Ćorićeve inteligencije

Ovaj put mu je poručio da ima mozak veličine kikirikija i da svojim dosadnim stilom igre i osobnošću ni najmanje ne pridonosi njihovom sportu.

screenshot-6

Sve je počelo nakon debakla Adria Toura u Zadru u organizaciji Novaka Đokovića, na kojem su između ostalih koronavirusom zaraženi i Đoković i Ćorić. Kyrgios je žestoko kritizirao turnir, a naš je tenisač u jednom intervjuu prokomentirao kako Australac voli biti general poslije bitke, kako kritike nemaju kredibilitet kad dolaze od nekog poput njega te da ga nije briga što on govori.

"Trebalo bi te biti briga. Imaš li kamenje u glavi? Možeš podržati svoje prijatelje, ali ja samo pokušavam da budu odgovorni... Oni su tenisači i nisu posebni. Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0", napisao je Kyrgios.

Zatim je prozvao Ćorića jer je zanemario upozorenja Grigora Dimitrova, tenisača koji je i donio virus na Adria Tour, o posljedicama zaraze covidom-19 i nakon što ga je prebolio.

"Samo se brinem da vi budale niste uzrokovali da se još igrača osjeća kao Dimitrov. Jesi li pročitao kako se nastavio osjećati i nakon negativnog testa? Ili je to previše da tvoj mozak procesuira?" upitao je Kyrgios Ćorića na Twitteru.

Zagrepčanin se nije dao uvući u raspravu, nego mu je odgovorio protupitanjem.

"Stvarno? Ti držiš prodike o ponašanju? Je li ti jako dosadno ili si previše popio?" napisao je Ćorić aludirajući na Kyrgiosovo ekscentrično i često neprikladno ponašanje tijekom mečeva.

Teniski "bad boy" nije prestao vrijeđati.

"Opet se šališ s globalnom pandemijom i pokazuješ svoju razinu zrelosti. Bit će mi drago ponovno te vidjeti, da vidim je li ti taj kikiriki od mozga što narastao. Ali da, malo mi je dosadno kad gledam tvoj dosadni tenis i osobnost kojima apsolutno nimalo ne doprinosiš sportu."

Čeka se novi Ćorićev odgovor, iako on djeluje puno manje zainteresirano za ovu prepirku, a ako ćemo pošteno, njegovi odgovori zaista jesu dosadniji od Kyrgiosovih.S

Sport.ba/Index