SAMO JE IGRICA U PITANJU, ALI...

OBRAČUN KOJI JE ČEKAO CIJELI BALKAN Rukavice ukrstili najjači Srbin i Hrvat, pogledajte ko je slavio u ŽESTOKOM DVOBOJU Cro Copa i Kristijana Golubovića

04. 08. 2020 - 08:38 | Borba

Kristijan Golubović je dobro poznato ime na ovdašnjim prostorima, a nedavno je pušten iz zatvora.

Srbijanski kriminalac često se znao i boriti, a sigurno su se mnogi pitali kako bi izgledalo da je ukrstio rukavice s legendarnim Mirkom Filipovićem.

pjimage

Konačno smo u doba pandemije, kada je sport većinom zamro, dobili i odgovor na to pitanje. Doduše u simulaciji borbe, a u video prilogu pogledajte ko je slavio...

 
KRISTIJAN JE KRATKO BIO I ZVIJEZDA ENGLESKOG PREMIERSHIPA

Legende Manchester Uniteda i Liverpoola Gary Neville i Jamie Carragher sjajno su funkcionisali kao komentatorski par, a svi su bili oduševljeni njihovim međusobnim zadirkivanjima.

Jamie je bio zaista kreativan, pošto je na Instagramu postavio fotografiju Kristijana Golubovića i pozvao sve pratioce da odgledaju direktan prenos utakmice Manchester Uniteda i Leicestera, prvog meča nove sezone u Premijer ligi prije dvije godine.

screenshot-241– Pridružite se Garyju i meni na startu Premijer lige – napisao je tada Jamie uz fotografiju, aludirajući na sličnost Garyja Nevillea i kontroverznog Kristijana.

screenshot-242I zaista, kada se bolje pogleda, njih dvojica veoma liče. Odmah su uslijedili i komentari, a naročito su bili zanimljivi oni s ovih prostora. I tako je Kristijan svojevermeno bio zvijezda Premiershipa.