BEJL SE SMIJAO MIJATOVIM RIJEČIMA, A SADA POKAZAO DA JE SVE ISTINA: Neće da igra, čeka isplatu 66 miliona eura, NEĆE da ode iz kluba i sve ih VUČE ZA NOS

10. 08. 2020 - 16:37 | Fudbal

Kada je Predrag Mijatović svojevremeno gostovao u jednoj španskoj radio-emisiji,riječi koje je uputio pokrenule su lavinu sa ozbiljnim posljedicama po Real Madrid.

Bivši fudbalski as, jedno vrijeme i sportski direktor "kraljevića", komentarisao je svojevremeno kako mu se čini da Geret Bejl ne blista u bijelom dresu slavnog kluba jer ima malo drugačije prioritete. 

"Njemu su najvažniji Vels i golf, pa tek ona Real", rekao je tada Mijatović, ni ne sluteći do čega će sve to da dovede.

screenshot-14

Najprije je, nedugo poslije te izjave, reprezentacija Velsa izborila plasman na EURO 2020, a jedan od navijača je donio zastavu na kojoj je pisalo "Vels, golf, Madrid. Tim redom", što su fudbaleri prisvojili, a Bejl se oduševljeno smješkao:

Sada, u vrijeme dok se Real Madrid grčevito borio sa Mančester sitijem za plasman na završni turnir Lige šampiona, Geret Bejl nije ni bio u Engleskoj.

Igrao je - golf. I to kao jedan od najplaćenijih članova "kraljevića".-

Otkud uopšte taj razdor, da sjajnog fudbalera nema u ekipi, a da njega pritom "boli uvo" što je to slučaj?

Sve je počelo 2019. kada je sve bilo spremno da Bejl pređe u kineski Điangu, gdje je trebalo da ima mjesečnu platu od nešto preko milion eura. Taman da potpiše, kad - Real se predomisli.

Tačnije, sportski sektor uprave donese odluku da se na taj transfer neće pristati, što je Velšaninu bilo sasvim dovoljno da mu toliko "pukne film" - da više i ne pomišlja da ozbiljno igra za Real.

screenshot-15

Štaviše, prije nego što je ekipa krenula na revanš u Mančester, obavijestio je trenera, Zinedina Zidana, da mu se baš i ne ide na Ostrvo. Bio je to kratak razgovor, uz stav u stilu "Što da me vodite, kad me ionako nećeš pustiti da igram?", pa su "kraljevići" krenuli bez Velšanina, a on uzeo omiljeni štap.

Vels. Golf. Madrid. Tim redom.

Po posljednjim proračunima, Real treba da mu da još 66 miliona eura i, koliko god uprava sada bila zainteresovana da ga proda, on se smješka i kao da poručuje "Ne možete da me otjerate, imam ugovor. A u njemu piše da morate da me platite".

U međuvremenu će misliti na Vels. I na golf, naravno.

Madrid mu je tek na trećem mjestu, bio i ostao.

Sport.ba/Blic