NIŠTA OD POSLA: Unitedu je u ponoć istekao rok za Sanchov transfer

10. 08. 2020 - 23:47 | Fudbal >> Transferi

Borussia je prije dva tjedna Manchester Unitedu dala rok od dva tjedna za transfer Jadona Sancha, a taj rok istekao je u ponoć.

Kako piše Bild, mladi Englez vratio se u Dortmund i danas je s momčadi otputovao na kratke pripreme u Švicarsku.

Borussia je bila spremna prodati Sancha, a danima se pisalo da su se klubovi dogovorili oko odštete. Nijemci su prvo tražili 120 milijuna eura, onda su navodno pristali na 70 plus bonuse, da bi pregovori nakon toga zamrli. Do jučer u 23:59 United nije poslao novu ponudu i Bild tvrdi da to znači da od prodaje neće biti ništa te da Sancho ostaje u Njemačkoj.

sancho

Trener Lucien Favre rekao je klubu da do 10. kolovoza, kad počinju pripreme, želi imati jasnu sliku o kosturu prve momčadi pa je klub taj datum označio kao rok do kojeg namjerava prodati nekog od igrača. Glasine da je posao pri kraju su se pojačale nakon što je Sancho snimljen u Londonu, a pojavila se i informacija da je postao član WhatsApp grupe igrača Manchester Uniteda.

Engleski reprezentativac je i ranije izrazio želju za odlaskom u United, ali Borussia će ga pokušati oraspoložiti novim ugovorom. Bild tvrdi da mu je na stolu nacrt novog ugovora prema kojemu bi zarađivao deset milijuna eura po sezoni, umjesto dosadašnjih šest, i čeka se još samo igračev potpis.

 

Sport.ba/Index