KONTRAVERZNI IRAC

Konor Mekgregor najavio povratak: Možda će biti još toga

21. 08. 2020 - 23:50 | Borba >> MMA

Konor Mekgregor (Conor McGregor) najavio je svoj spektakularan povratak u UFC ili barem dao naslutiti da je spreman ako mu se ispune željeni uvjeti. On je svojom objavom na Instagramu zagolicao maštu fanova MMA sporta koji su uvjereni da će se "Zloglasni" vratiti u oktogon, piše "Gol.hr".

- Prije točno četiri godine. U svlačionici sam čekao jedan od najvećih okršaja u svom životu. Mekgregor protiv Diaza II. WOW. Možda će biti toga još, napisao je McGregor i priložio fotografiju sebe iz svlačionice tog dana. 

Podsjetimo, Mekgregor je nakon uvjerljive pobjede protiv Donalda Seronea (Cerrone) u januaru ove godine, nakon što je najavio boriti se minimalno tri puta, odlučio ponovno prekinuti karijeru zbog, kako je rekao, "manjka uzbuđenja i motivacije". 

Irac je očito bio frustriran zbog toga što se drugi borci bore za naslove, dok se njemu nudi uloga zamjenskog borca. To je odbio nedugo nakon svoje borbe u januaru, kada je umjesto Habiba Nurmagomedova u okršaj protiv Tonija Fergusona (Tony) uskočio Džastin Gejči (Justin Gaethje).