"ZAUVIJEK ĆEMO BITI PROTIV TEBE" UFC fanovi BIJESNI na Rakića JER JE OVAKO proslavio veliku pobjedu!

30. 08. 2020 - 15:46 | Borba >> MMA

Nakon ubjedljive pobjede MMA borca Aleksandra Rakića, na UFC priredbi u Las Vegasu, počele su da pristižu kritike jednog dijela navijača zbog njegovog ponašanja nakon borbe.

Rakić je stigao do 13. pobjede u karijeri i stekao zvanje jednog od petorice najboljih poluteškaša UFC-a, najbolje svjetske promocije, nakon tri runde dominacije protiv Entonija Smita. Momak rođen u Beču slavio je jednoglasnom odlukom sudija, a statistički podaci najbolje pokazuju koliko je protiv njega bio nemoćan legendarni američki borac.

Borac je uputio čak 116 udaraca više, pa je deset sekundi prije kraja borbe počeo da slavi pobjedu, jer je bilo jasno čiju će ruku sudije podići nakon isteka vremena.

aleksandar-rakic-anthony-smith
Upravo to navijači zameraju Rakiću, smatrajući da opet nije ispao veliki u pobjedi.

- Posle sr***a koje je izveo na kraju, do kraja njegove karijere i u svakom meču u kojem se bude borio navijaću protiv njega, jedna je od poruka na Tviteru, a na nju se nadovezao još jedan nezadovoljni navijač:

- Možete da mislite kako je Dana Vajt (predsednik UFC-a prim. aut) srećan što Rakić posljednjih 10 sekundi borbe koristi za proslavljanje trijumfa.

Ispod snimka koji je UFC podijelio komentari su negativni, a video možete pogledati OVDJE.