KAD ŽENE IGRAJU NEMA MILOSTI: Prvakinja Europe koljenom u glavu oborila protivnicu! ZAVRŠILA U BOLNICI (VIDEO)

13. 09. 2020 - 16:35 | Drugi pišu >> Fudbal

Nogometašica europskog prvaka Lyona Selma Bacha, je u 94. minuti, pri vodstvu svoje momčadi od velikih 3-0, potpuno nepotrebno  i nepromišljeno "letećim koljenom" pokosila igračicu Reimsa Melissu Herreru.

Radi se o startu na utakmici francuskog ženskog nogometnog prvenstva, a malo je reći da su svi bili zgroženi ovim potezom. Doduše, Selma je karizmatična i energična, da se to vidjeti i iz njezine igre i scena van terena, no ovo je bilo doista nepotrebno. 

Herrera je ostala ležati, a bilo je jasno da ovdje sigurno ništa ne simulira. Na kraju je Kostarikanka završila u bolnici, a naravno, nogometašica europskih prvakinja završila je u svlačionici s crvenim kartonom, dok dodatna suspenzija vjerojatno tek slijedi. Teško je za povjerovati da disciplinska komisija ovakvom 'krvničkom' startu progleda kroz prste. 
 

Podsjetimo, nogometašice francuskog Lyona sedmi put u povijesti, a petu godinu zaredom postale su pobjednice Lige prvakinja, nakon što su u finalu na stadionu Anoeta u španjolskom San Sebastianu pobijedile njemački Wolfsburg sa 3-1 (2-0).