Ona Je Nekada Bila Najzgodnija SRPSKA TENISERKA! Danas Ima 130 Kilograma! Pogledajte Na Šta Liči (FOTO)

14. 09. 2020 - 16:12 | Druga strana sporta

Kao sto i sami znate, mnoge lijepe žene su se bavile sportom, kao sto je tenis, odbojka ili košarka. Danas ćemo pisati o toj temi, te prisjetiti se lijepih žena koje se vise na bave sportom. Jedne od takvih su: Ana Kurnjikova, Ana Ivanovic, Jelena Djokic itd. Jelena Djokic je sa ovih prostora, ali ona sada ima australijsko državljanstvo. Njeni roditelji su zapravo sa Balkana.

tenis2

Za sve one koji nisu znali, Jelena je imala jako dobru karijeru. Naime, to je sve nije trajalo dugo, nakon toga je propala njena karijera. Jelena se nakon toga ugojila 130 kilograma sto ste mogli vidjeti i u samom naslovu. Naime, Jelena je izjavila kako je imala 60 kilograma, ali se odjednom pojavio problem sa stitnom žlijezdom nakon čega je dobila 130 kilograma. To je bila velika promjena za nju.

tenis1
Jelena je u to vrijeme pala u depresiju, sto je sasvim normalno i za olekivati. Nakon toga je odlulila neke stvari uzeti u svoje ruke i promijeniti dosta toga. Istakla je da joj je u početku najgore bilo skinuti prvih 15 do 20 kilograma. Ona je uspjela ponovo dovesti svoj izgled do savršentva, te sada izgleda kao i prije. Odlučila je izdati knjigu u kojoj je pisala mnogo toga o stitnoj.