BOMBA IZ MADRIDA: Real BRUTALNO nokautirao Barsu! Jović ide u OVAJ klub, PONUDA 100.000.000 EURA!

14. 09. 2020 - 18:14 | Drugi pišu >> Fudbal

Uprava Reala iz Madrida, tačnije predsjednik šampiona Španije Florentino Perez, pokušaće da Barseloni ukrade Lautara Martineza ispred nosa!

Nisu Madriđani od početka prelaznog roka aktivirali "bombu", što ih je krasilo prethodnih godina, podsjetimo, samo su u prethodnoj fudbalskoj pijaci potrošili više od 300.000.000 eura na transfere, zbog čega se Perez kreditom zadužio u jednom poznatoj američkoj banci.

Izgledalo je u prvom momentu da će jedino pojačanje Reala ovog ljeta zapravo biti samo Martin Edegard, koji je uspješno završio pozajmicu u Real Sosijedadu, međutim, iz Milana je pod oznakom "ekskluzivno", stigla vijest da je Real spreman da dovede Martineza, jer je postigao usmeni dogovor oko ovog transfera!


Naime, Kraljevići su spremili ponudu od 100.000.000 eura za Argentinca, a tu sumu Barselona nema trenutno da plati, iako odavno želi ubojitog napadača Intera. U cijeli posao uključen je i srpski reprezentativac Luka Jović, koga bi Los Blankosi poslali na "Meacu" na jednogodišnju pozajmicu, uz pravo otkupa Neroazura na kraju sezone!
 
Takva "ekskluziva" je veliko iznenađenje, obzirom da je na naslovnoj strani "Marke" u nedjelju ujutru pisalo da Jović "mora da napravi korak naprijed" i da Zinedin Zidan ima povjerenje u srpskog napadača, kao i da je spreman da mu pruži novu šansu. Budući da je u fudbalu sve moguće, ne bi bila senzacija da se stvari promjene preko noći.

Prodajom Martineza i dovođenjem Jovića na pozajmicu, stvorili bi se finansijski uslovi da Inter krene u ofanzivu na Ngola Kantea. Čelsi za francuskog vezistu traži preko 80.000.000 eura, što klub sa "Meace" ne može da iskešira, ali bi sa novcem od Argentinca bili bliži tome.