"PROVEO SAM MJESECE U MUČENJU" Leonardo NIJE HTIO da se ubije, otkrio je šta mu se dešava i ljudi se MOLE za njega

21. 09. 2020 - 08:43 | Fudbal
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kao bomba u domaćoj javnosti odjeknula je vijest da je bivši fudbaler Partizana i miljenik navijača tog kluba Leonardo Da Silva Souza pokušao da se ubije.

Čitavu priču dodatno je podgrejala Leonardovom objava na instagramu i fotografija iz bolničke postelje, pa je neko otud pomislio da je Brazilac zaista digao ruku na sebe.

screenshot-1

Međutim, istina je nešto drugačiji, fudbaler jeste u bolnici, ali iz potpuno drugog razloga.

Naime, Leonardo je operisao skočni zglob lijeve noge koji mu je zadavao probleme posljednjih mjeseci, zbog kojeg na terenu nije mogao da prikaže ni dio kvaliteta koje poseduje.

Brazilac je svoje pratioce na instagramu obavijestio o tegobama kroz koje je prolazio i dilemi da li da odustane i digne ruke od karijere, ali ne od života.

- Odlučio sam da podijelim moj bol sa vama! Prošla je skoro cijela godina žrtvovanja. Sam sam nosio svoj bol. Proveo sam mjesece u mučenju i frustracijama. Znao sam koliko je ozbiljno, pokušali su da pomognu, ništa se nije dogodilo. Sve što sam prošao bilo je u pokušaju da pomognem onima koje najviše volim. Ne želim da ulazim u detalje, ali sam bio blizu toga da odustanem od svega. Onda mi se Bog obratio! Rekao mi je da nije vrijeme da stanem, da pravi šampioni uvijek na kraju završe na vrhu. Predsjednik kluba mi je mnogo pomogao. Hvala mu na svemu. Danas počinje nova priča, napisao je Leonardo na Instagramu.

Inače, Leonardo je trenutno član Šabab Al-Ahlija iz Emirata, a navijačima Partizana pod kožu je ušao tokom sezone 2016/17, kada ih je uveseljavao maestralnim potezima.

Sport.ba/Blic