TAJSON IZGLEDA ZABRINJAVAJUĆE, JEDVA PRIČA Legendarni bokser u direktnom prenosu KLONUO, navijači prestravljeni: Da li je BOLESTAN?!

13. 10. 2020 - 21:38 | Borba >> Boks

Jedan od najgledanijih programa na "ostrvu" pod imenom "Dobro jutro Britanijo" često zna da ispadne iz koloseka zbog čestih neprofesionalnih poteza voditelja Pirsa Morgana, ali sada on nije bio krivac za to.

Sada je tu ulogu imao gost putem video linka, bokserska legenda Majk Tajson koji je bio najblaže rečeno čudan, vidno pogubljen i usporen.

Tajson je posljednjim pojavljivanjem na televiziji zabrinuo svoje navijače, a tu je bio kako bi promovisao povratak u ring u 54. godini.

U jednom momentu je Tajsonu klonula glava i samo je ućutao, voditeljski par je bio vidno zbunjen, a američki bokser je nastavio da priča vrlo sporo i mada je davao kratke odgovore za to mu je trebalo dosta vremena,prenosi Blic.

Vidi se kako se silno trudi da se koncentriše, a zabrinuti gledaoci ostavljali su komentare od kojih su najčešći: Da li je Majk ozbiljno bolest, umoran, ili je koristio opijate?

Međuostalom, Tajson ima kompaniju koja se bavi proizvodnjom loijekova na bazi kanabisa koja posluje vrhunski, a sam ne krije kako je česti konzument istog.