RONALDA HITNA PREVEZLA NA AERODROM, AVIONOM KRENUO ZA ITALIJU: Stigle vijesti o njegovom zdravstvenom stanju

14. 10. 2020 - 17:05 | Drugi pišu >> Fudbal

CRISTIANO RONALDO vraća se u Italiju nakon što mu je dijagnosticiran covid-19 dok je bio s reprezentacijom Portugala.

Kako su danas prenijeli talijanski i portugalski mediji, Ronaldo iz Lisabona u Torino putuje medicinskim avionom kako bi u Italiji odradio period izolacije.

Prema La Gazzetti dello Sport, Ronaldo će karantenu odraditi u svom domu u Torinu, dok je A Bola objavila kako je CR7 vozilom hitne pomoći prevezen do zrakoplovne luke Cascais Municipal Aerodrome gdje ga je čekao poseban zrakoplov kojim je krenuo prema Italiji.

828831-ronaldo-ff

Talijanske zdravstvene vlasti nedavno su smanjile karantenu s 14 na deset dana pa će Ronaldo propustiti iduće dvije utakmice protiv Crotonea u Serie A te kijevskog Dinama u Ligi prvaka.

Ronaldo je bio odvojen od reprezentacije Portugala nakon što je u ponedjeljak testiran pozitivno na koronavirus. Dan ranije je sudjelovao u susretu Lige nacija protiv Francuske (0:0), koja je večeras suparnik Hrvatskoj u Zagrebu.

"Osjeća se dobro, nema simptoma i u izolaciji je", objavio je portugalski nogometni savez dodavši kako ni jedan drugi igrač nije bio pozitivan na testiranjima uoči večerašnje utakmice sa Švedskom. 

Francuski nogometni savez je također objavio kako prije utakmice s Hrvatskom u taboru svjetskih prvaka nema pozitivnih na koronavirus.