GOTOVA STVAR Partizan prodao napadača! ODLAZAK IGRAČA POREMETIO PLAN KLUBA

16. 10. 2020 - 18:58 | Fudbal >> Transferi
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Napadač Partizana, koji je prethodnih nekoliko mjeseci bio na pozajmici u Spartaku - Nemanja Nikolić, novi je član Al Raeda iz Saudijske Arabije!

Crno-beli će na konto spomenute prodaje inkasirati značajan novac od obeštećenja, a fudbaleru sljeduje dvogodišnji milionski ugovor, saznaje Telegraf. 

Klub iz Humske je takođe dobro prošao, jer se Nikolić, usljed činjenice da se finansijski obezbedio, odrekao potraživanja iz 2018. i dijelom 2019. godine, kada je klub imao finansijskih poteškoća, pa odlučio da oprosti sumu od preko 100.000 eura.

Posljednji korak, raskid ugovora, prvo sa Subotičanima, gdje je bio na pozajmici, potom i crno-belima je načinjen danas i više nije bilo nikakvih prepreka u zaključivanju transfera, jer su Partizan i Al Raed još ranije dogovorili svoje uslove poslovanja.

Tako će se Nikolić priključiti bivšem saigraču iz redova crno-belih Nemanji Miletiću, koji je takođe ovoga ljeta postao član Al Raeda, u transferu vrijednom 500.000 eura, a na insistiranje trenera Besnika Hasija, koji je u dvojici igrača iz Humske video značajna pojačanja za pomenuti klub.

Iako je odlazak Nikolića donekle poremetio plan Partizana za zimski prelazni rok, jer je planirano da on bude povučen sa pozajmice i vraćen u tim koji predvodi Aleksandar Stanojević, reklo bi se da su i crno-beli i napadač sasvim dobro prošli.