NOVI RAT! RONALDO OPTUŽIO MINISTRA SPORTA, OVAJ MU ODMAH UZVRATIO: Tek sada slijedi haos..

17. 10. 2020 - 18:30 | Fudbal
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kristijano Ronaldo saznao je početkom ove nedelje da je zaražen korona virusom. 

Pozitivan test dobio je dok je bio sa reprezentacijom Portugala, ali uprkos tome trenutno se nalazi u samoizolaciji u Italiji pošto je doputovao posebnim letom. 

Da li je time prekršio protokol za korona virus? Zbog toga se vodi velika rasprava u Italiji.

2020-09-27t201121z-1739268885-up1eg9r1k2xor-rtrmadp-3-soccer-italy-rom-juv-report

Naime, italijanski ministar sporta Vinćenco Spadafora je u jednoj emisiji istakao da misli da je Kristijano Ronaldo prekršio propise, a "prljanje imena" nije se dopalo zvezdi Juventusa.

- To je laž, nikakve zdravstvene propise nisam prekršio - naveo je poslije toga Ronaldo čime je direktno ušao u raspravu sa italijanskim političarem, što svakako nije vrsta pažnje koju je Juventus želeo u ovom trenutku.

Na tome se naravno nije završilo, ministar je pratio Instagram ili medije koji su prenijeli Ronaldove tvrdnje da je Spadafora slagao, pa je brzo odgovorio.

- Vještine nekog igrača ne daju mu pravo da bude arogantan, uz nepoštovanje institucija. A ni da laže. Naprotiv, što je neko poznatiji, trebalo bi da osjeća i veću odgovornost, da dobro razmisli prije nego što nešto kaže i da uvijek bude dobar primijer drugima. Nemam namjeru da u nedogled raspravljam na ovu temu - kazao je italijanski ministar sporta.

- Mogu samo da potvrdim da smo (kao vlast) dobili zvanično da su hotel u kome su morali da ostanu - zaista napustili neki Juventusovi igrači. Neću o ovome više javno pričati, a svima inficiranima želim brzi oporavak.

Sport.ba/SD