PRIJE ČETIRI GODINE ZLATAN JE SNIMIO HIT REKLAMU: Ovo i danas treba pogledati

21. 10. 2020 - 15:43 | Druga strana sporta

"Nisam star, ja sam kao Benjamin Button. Rađam se star i umirem mlad", kazao je Zlatan Ibrahimović nakon prvog kola nove sezone Serie A.

U međuvremenu je proslavio 39. rođendan i prebolio koronavirus.

Svojim izjavama pokazuje golemo samopouzdanje i ostavlja primjer drugima
Zlatan Ibrahimović je tijekom svoje karijere dao mnogo arogantnih izjava. Mnogo puta se predstavljao kao neuništivo biće i kao čovjek kojem ne ističe vrijeme. Za razliku od velikog broja onih kojima sve ostane na izjavama, Zlatan je svoje riječi uglavnom pretvarao u djela.

Kada su mu se tijekom boravka u Manchester Unitedu pokidali prednji križni ligamenti, kazao je da će se vratiti jači. Imao je nepunih 36 godina i dobio je najtežu ozljedu koju sportaš može dobiti, ali vjerovao je u povratak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I see you

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Ibrahimović lagano otvara vrata petog desetljeća - kako to čudno zvuči! - svog života i spreman poput boksača rješava najveće derbije svijeta. I s četiri postignuta gola u četiri kola drži Milan na prvom mjestu Serie A.

Naravno, njegove izvedbe na terenu ne dolaze samo zbog toga što vjeruje u sebe i svima priča kako on nije čovjek, nego lav. On svoje riječi, prije svega, opravdava napornim treniranjem daleko od kamera.

Ako bismo pokušavali pronaći izjavu koja najbolje opisuje Zlatana Ibrahimovića, to bi bila ona iz reklame za Vitamin Well. Možda ju on i nije sam sročio, možda je bio samo dobar narator, ali nikome ne pristaje kao njemu.

"Dakle, vi mislite da sam gotov? Da će moja karijera uskoro biti gotova? Vi me ne poznajete. Cijeli moj život morao sam se boriti. Nitko nije vjerovao u mene. Zato sam morao vjerovati u sebe. Neki ljudi su me željeli slomiti, ali su me samo učinili jačim. Drugi su me željeli iskoristiti, ali samo su me učinili pametnijim. I sada kada mislite da sam gotov, svima želim reći jednu stvar - ja nisam kao vi jer ja nisam vi. Ja sam Zlatan Ibrahimović. I ja se samo zagrijavam", riječi su koje je Ibrahimović izgovorio u reklami.

I da, reklama je snimljena na proljeće 2016. godine. Kao što se vidi, i tada se govorilo o njegovom kraju, a od tada su prošle četiri i pol godine. Zaista, samo se zagrijavao.